AMAZING ASIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amazing Asia. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 18:06 Top
2 apr 2024 om 9:15 Slecht. Eten koud en veel ge weinig. Nooit meer
25 feb 2024 om 10:16 50 minuten voor een noodlesoepje en 1 dim Sum gerecht best lang. De soep had geen smaak, groente en dumplings kwamen in een apart bakje van de soep, het was warm water en geen echte soep. Zonde, het was ook vrij duur daarvoor.
22 feb 2024 om 19:03 Lekker en goed alleen te duur door de extra kosten
28 jan 2024 om 20:32 Steamed rice with roasted BBQ pork and vegetables besteld. Ik kreeg een enorme bak witt rijst, wat varkensvlees zonder jus en... zonder groente. Geen groente!!! Ik moest zelf snel wat groente klaarmaken om erbij te doen. Schandalig. Bestel nooit weer
11 jan 2024 om 16:58 Wel een beetje weinig maar lekker.
27 dec 2023 om 8:40 Half uur na bestelling werd deze pas voorbereid. Bezorgd door hele vriendelijke jongen. Maar de beef noodles voor 16,50 was het niet waard. Beef was niet te vinden.
18 okt 2023 om 19:12 Aan nasi Yeung Chow kan je niet veel verpesten. De eend met pannenkoekjes wel aardig, niet veel smaak aan. Leek eerder op krokant varkensvlees dan eend….
12 okt 2023 om 19:05 Restaurant should be renamed to “Atrocious Asia”. As an asian client, the food I received was offensive to my culture and an affront to the asian community. I scheduled a delivery for 1315 at 1100 and it was still late. Food was stale on arrival
27 aug 2023 om 18:51 Onbeschoft bedrijf en eten was niet te eten
24 aug 2023 om 10:48 Canceled my order after a 2 hour wait. Don't take orders you can't fill
28 jul 2023 om 9:17 Our food didnt arrive